Met wie werken we samen?

Partners

Praktijk Emmelkamp

Maarten Emmelkamp - Loopbaanadvies en persoonlijke coaching op maat: voor persoonlijke ontwikkeling en groei in leven en werk.

Anja Bos

Anja BosAnjaBos
relatie- en gezinstherapie en psycho-sociale behandeling

"Het hart verwelkt als het niet reageert op een ander hart"
                    (Pearl S. Buck)

Bijzonder coaching

In deze drukke en prestatie gerichte maatschappij  kan een kind soms vastlopen. Kindercoaching kan dan helpen, ik kijk met een frisse blik zonder oordeel naar een kind. Mijn hulp is laagdrempelig, oplossingsgericht en kortdurend van aard.

Binnenste Uiten

Cynthia Heek.   Vanuit mijn praktijk begeleid ik kinderen en ouders om 'op een andere manier' naar hun uitdagingen te leren kijken. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat ieder kind goed is zoals het is en iedere ouder de juiste ouder voor zijn kind. desondanks lopen kinderen en ouders soms tegen situaties aan waarbij ze begeleiding kunnen gebruiken om verder te komen. Dit doe ik met individuele coaching, Rots & watertraining en Kinder- Puber- en ouderkringen.

Cynthia Heek

Vanuit mijn praktijk begeleid ik kinderen en ouders om 'op een andere manier' naar hun uitdagingen te leren kijken. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat ieder kind goed is zoals het is en iedere ouder de juiste ouder voor zijn kind.